Edzőtermek, Stadionok

Szolgáltatásaink segítségével kifejezetten hatékonyan tudunk bemutatni olyan sportlétesítményeket is, mint például az edzőtermek.

Minden szükséges helységet bemutató virtuális sétát készítünk, mely során információs pontok segítségével ismertethetjük az edzőteremben található eszközöket (kép, videó, szöveg), valamint be tudjuk mutatni az elérhető szolgáltatásokat, sőt, amennyiben helyben értékesítünk terméket, úgy a termékpalettát is.

Ezen felül a virtuális sétánkat időpontfoglalási rendszerrel is össze tudjuk kötni, melynek köszönhetően a virtuális látogatók azonnal le tudják foglalni időpontjaikat a kiválasztott szolgáltatásra, vagy amennyiben jegyet / bérletet értékesítünk ezt is meg tudják vásárolni.

A virtuális séták technikai hátterének köszönhetően, szolgáltatásunk alkalmas nagy légtérrel és nagy belmagassággal rendelkező létesítmények bemutatására is, legyen szó sportpályáról vagy stadionról. A marketingen túl a rendezvénymenedzment, a létesítménygazdálkodás és üzemeltetés területén is fontos szerephez jutha a technológia, hiszen teljes egészében helyettesítheti a személyes bejárást, méréseket lehet végezni a sétában, pontfelhő generálható, de akár a jegyértékesítés során is használható.

Edzoterem3 Nexus360 Foto Humphrey Muleba unsplash copy

Tér & Tartalom

Marketing célok
eléréséhez

Mérhető és hosszú távú értéket ad, felhasználása mint marketing eszköz rendkívül sokrétű és innovatív.

Integrálható online eszköz

Integrálható mind a webes megjelenési platformokra, mind a közösségi média felületekre.

Közönség bővítése

Az elért célközönség nagy hatékonysággal növelhető az online közönség bevonásával, a platform segítségével olyanokhoz is eljuthatunk, akikhez normál esetben nem.

Sokrétű felhasználhatóság

A technológia használatával a rendelkezésünkre álló lehetőségek száma szinte korlátlan, újszerű és hosszú távon költséghatékony megoldás. 

Közvetlen értékesítés

Termékeket és szolgáltatásokat tudunk megjelölni a virtuális térben, melyekre kattintva közvetlenül a vásárlási, időpontfoglalási linkre vezethetjük potenciális vásárlóinkat.

Infopontok

Különböző információkat és médiatartalmakat rendelhetünk a virtuális térben elhelyezett tárgyakhoz, melyek egy kattintással megnyithatók.

Virtuális mérés

A virtuális téren belül lehetőség van tárgyak és berendezések egyszerű és akkurátus mérésére, ezzel időt takaríthat meg a tervezési folyamatok során.

Webes integráció
és weboldal készítés

Az elkészült virtuális séták és megoldások könnyen integrálhatók már meglévő weboldalakba, de igény szerint a weboldal készítésben is tudunk segíteni.

Referenciáinkból​

360 01 F

Eiffel Műhelyház

Ismerje meg belülről a Magyar Állami Operaház vadonatúj komplexumát! Megnyílt az Eiffel Műhelyház, amelynek belső terei és műhelyeit bejárhatja a 3D virtuális túrával.
360 01 F

Herendi Porcelán Palota

Budapest szívében található a különleges, húszezer mintadarabbal, három emelettel a Herendi Porcelánmanufaktúra új kiállítóterme.
360 01 F

József Attila Emlékhely

József Attila szülőházában kialakított interaktív állandó tárlat.

Írjon nekünk itt vagy messengeren és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ha kérdése van keressen minket telefonon bizalommal!