Lakóingatlanok, Irodaépületek

Ebben az iparágban szolgáltatásaink talán legnagyobb előnye, hogy a leendő vevő könnyen és teljesen online, akár időpontfoglalás és várakozás nélkül teljesen bejárhatja az adott ingatlant, ráadásul lehetőség van (pl. Zoom,Teams, Skype segítségével) online körvebezetésre is. Nem beszélve arról, hogy egyszerre korlátlan számú potenciális vevőt tudunk fogadni, így többé a fizikai tér határai sem jelentenek akadályt.

A 3D élmény nem csak figyelemfelkeltő, de nagyon eredményeket ér el mint hirdetés, hiszen leendő vevőink azonnali élményt kapnak az adott ingatlanról, megkönnyíti – és sok esetben pozitív irányba billenti – döntésüket.

Szolgáltatásaink közé tartozik a sematikus alaprajzok készítése is, amelyen minden releváns méret feltüntetésre kerül, továbbá 4K minőségű képeket és körpanorámás felvételeket biztosítunk, de lehetőség van üres ingatlanok virtuális berendezésére, home stagingre.

Matterport FloorplanSample Composite 1024x554

Eladó ingatlan a II. kerületben

River Estate Irodaház Recepció

Tér & Tartalom

Marketing célok
eléréséhez

Mérhető és hosszú távú értéket ad, felhasználása mint marketing eszköz rendkívül sokrétű és innovatív.

Integrálható online eszköz

Integrálható mind a webes megjelenési platformokra, mind a közösségi média felületekre.

Közönség bővítése

Az elért célközönség nagy hatékonysággal növelhető az online közönség bevonásával, a platform segítségével olyanokhoz is eljuthatunk, akikhez normál esetben nem.

Sokrétű felhasználhatóság

A technológia használatával a rendelkezésünkre álló lehetőségek száma szinte korlátlan, újszerű és hosszú távon költséghatékony megoldás. 

Közvetlen értékesítés

Termékeket és szolgáltatásokat tudunk megjelölni a virtuális térben, melyekre kattintva közvetlenül a vásárlási, időpontfoglalási linkre vezethetjük potenciális vásárlóinkat.

Infopontok

Különböző információkat és médiatartalmakat rendelhetünk a virtuális térben elhelyezett tárgyakhoz, melyek egy kattintással megnyithatók.

Virtuális mérés

A virtuális téren belül lehetőség van tárgyak és berendezések egyszerű és akkurátus mérésére, ezzel időt takaríthat meg a tervezési folyamatok során.

Webes integráció
és weboldal készítés

Az elkészült virtuális séták és megoldások könnyen integrálhatók már meglévő weboldalakba, de igény szerint a weboldal készítésben is tudunk segíteni.

Referenciáinkból​

360 01 F

Eiffel Műhelyház

Ismerje meg belülről a Magyar Állami Operaház vadonatúj komplexumát! Megnyílt az Eiffel Műhelyház, amelynek belső terei és műhelyeit bejárhatja a 3D virtuális túrával.
360 01 F

Herendi Porcelán Palota

Budapest szívében található a különleges, húszezer mintadarabbal, három emelettel a Herendi Porcelánmanufaktúra új kiállítóterme.
360 01 F

József Attila Emlékhely

József Attila szülőházában kialakított interaktív állandó tárlat.

Írjon nekünk itt vagy messengeren és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ha kérdése van keressen minket telefonon bizalommal!