Múzeumok, Galériák

A virtuális kiállítások egyik legnagyobb előnyei közé tartozik, hogy a látogatók a tér és idő korlátai nélkül tekinthetik meg online az adott kulturális programot, így könnyedén és hatékonyan építhető be bármely múzeumpedagógiai programba.

A virtuális térben ún. infopontok segítségével bővebb információkat is hozzáadhatunk kiállítási tárgyakhoz, mely segítségével a látogató könnyen kaphat tájékoztatást, virtuális tárlatvezetést. Érdekességként kiemelendő, hogy a teljes kiállítás, vagy annak egy részének látogatása fizetőssé is tehető.

A virtuális kiállítások segítségével mérhetően több emberhez juttathatjuk el a kiállításokat, akár oktatási céllal is felhasználva. Könnyedén használható weboldalon valamint a közösségi médiában is, de marketing eszközként is kiemelkedő eredményeket tudunk elérni a klasszikus hirdetésekhez képest.

A visszajelzések alapján, sétáink hozzájárulnak a nagyobb számú személyes látogatásokhoz.

Időszaki kiállítások esetében, kiválló archiválási lehetőséget jelent.

József Attila Emlékhely

Tér & tartalom

Marketing célok
eléréséhez

Mérhető és hosszú távú értéket ad, felhasználása mint marketing eszköz rendkívül sokrétű és innovatív.

Integrálható online eszköz

Integrálható mind a webes megjelenési platformokra, mind a közösségi média felületekre.

Közönség bővítése

Az elért célközönség nagy hatékonysággal növelhető az online közönség bevonásával, a platform segítségével olyanokhoz is eljuthatunk, akikhez normál esetben nem.

Sokrétű felhasználhatóság

A technológia használatával a rendelkezésünkre álló lehetőségek száma szinte korlátlan, újszerű és hosszú távon költséghatékony megoldás. 

Közvetlen értékesítés

Termékeket és szolgáltatásokat tudunk megjelölni a virtuális térben, melyekre kattintva közvetlenül a vásárlási, időpontfoglalási linkre vezethetjük potenciális vásárlóinkat.

Infopontok

Különböző információkat és médiatartalmakat rendelhetünk a virtuális térben elhelyezett tárgyakhoz, melyek egy kattintással megnyithatók.

Virtuális mérés

A virtuális téren belül lehetőség van tárgyak és berendezések egyszerű és akkurátus mérésére, ezzel időt takaríthat meg a tervezési folyamatok során.

Webes integráció

Az elkészült virtuális séták és megoldások könnyen integrálhatók már meglévő weboldalakba, de igény szerint a weboldal készítésben is tudunk segíteni.

Referenciáinkból

360 01 F

Eiffel Műhelyház

Ismerje meg belülről a Magyar Állami Operaház vadonatúj komplexumát! Megnyílt az Eiffel Műhelyház, amelynek belső terei és műhelyeit bejárhatja a 3D virtuális túrával.
360 01 F

Herendi Porcelán Palota

Budapest szívében található a különleges, húszezer mintadarabbal, három emelettel a Herendi Porcelánmanufaktúra új kiállítóterme.
360 01 F

József Attila Emlékhely

József Attila szülőházában kialakított interaktív állandó tárlat.

Írjon nekünk itt vagy messengeren és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ha kérdése van keressen minket telefonon bizalommal!