Ipari ingatlanok, Raktárak, Üzemek

Raktárak, üzemek vagy más ipari létesítmények esetében is hasznos és  előremutató hatással lehetnek 3D szolgáltatásaink.

Ipari ingatlanok vagy raktárak bérbeadásánál, eladásánál 3D helyszíntúráink segítségével olyan átfogó képet kaphatnak ügyfeleik az adott ingatlanról, melynek köszönhetően könnyebben el tudják dönteni, hogy az adott ingatlan alkalmas-e számukra.

3D alaprajzaink alkalmasak az ipari mérnöki munka megkönnyítésére, pályázati vagy üzleti terv dokumentációjára, tervdokumentumok alátámasztására.

Igény szerint online elérhető, virtuális bemutatótermet is létre tudunk hozni, ahol dinamikus módon megjelenítheti produktumait, referenciáit minden szükséges adat megjelenítése mellett.

Raktarak Nexus360 Foto Adrian Sulyok 1024x683

Tér & Tartalom

Marketing célok
eléréséhez

Mérhető és hosszú távú értéket ad, felhasználása mint marketing eszköz rendkívül sokrétű és innovatív.

Integrálható online eszköz

Integrálható mind a webes megjelenési platformokra, mind a közösségi média felületekre.

Közönség bővítése

Az elért célközönség nagy hatékonysággal növelhető az online közönség bevonásával, a platform segítségével olyanokhoz is eljuthatunk, akikhez normál esetben nem.

Sokrétű felhasználhatóság

A technológia használatával a rendelkezésünkre álló lehetőségek száma szinte korlátlan, újszerű és hosszú távon költséghatékony megoldás. 

Közvetlen értékesítés

Termékeket és szolgáltatásokat tudunk megjelölni a virtuális térben, melyekre kattintva közvetlenül a vásárlási, időpontfoglalási linkre vezethetjük potenciális vásárlóinkat.

Infopontok

Különböző információkat és médiatartalmakat rendelhetünk a virtuális térben elhelyezett tárgyakhoz, melyek egy kattintással megnyithatók.

Virtuális mérés

A virtuális téren belül lehetőség van tárgyak és berendezések egyszerű és akkurátus mérésére, ezzel időt takaríthat meg a tervezési folyamatok során.

Webes integráció
és weboldal készítés

Az elkészült virtuális séták és megoldások könnyen integrálhatók már meglévő weboldalakba, de igény szerint a weboldal készítésben is tudunk segíteni.

Referenciáinkból​

360 01 F

Eiffel Műhelyház

Ismerje meg belülről a Magyar Állami Operaház vadonatúj komplexumát! Megnyílt az Eiffel Műhelyház, amelynek belső terei és műhelyeit bejárhatja a 3D virtuális túrával.
360 01 F

Herendi Porcelán Palota

Budapest szívében található a különleges, húszezer mintadarabbal, három emelettel a Herendi Porcelánmanufaktúra új kiállítóterme.
360 01 F

József Attila Emlékhely

József Attila szülőházában kialakított interaktív állandó tárlat.

Írjon nekünk itt vagy messengeren és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ha kérdése van keressen minket telefonon bizalommal!