Szállodák, Éttermek, Rendezvényhelyszínek

Vendéglátó egységek és szálláshely szolgáltatók számára különösen pozitív hatása lehet szolgáltatásainknak, hiszen bemutathatjuk mind az adott helyszínt, mind szolgáltatásaikat, emellett bepillantást engedhetünk a környezetbe, hangulatába és a hozzá tartozó, a vendégünkre váró élményekbe is.

Rendezvényhelyszínek számára is ideális megoldás, hiszen vendégeik teljes mértékben bejárhatják az adott helyszínt, így megkönnyítjük a tervezés és előkészítés folyamatát.

Sétáinkon belül méréseket is lehet végezni, így nem szükséges a mindenkori személyes látogatás.

Megoldásaink nem csak figyelemfelkeltőek, de nagyon jó eredményeket érnek el akár hirdetésként is, hiszen leendő vendégeink felé azonnal élményeket közvetítünk, így megkönnyítik – és sok esetben pozitív irányba billentik – döntésüket.

Bambara hotel Nexus360 2

Tér & Tartalom

Marketing célok
eléréséhez

Mérhető és hosszú távú értéket ad, felhasználása mint marketing eszköz rendkívül sokrétű és innovatív.

Integrálható online eszköz

Integrálható mind a webes megjelenési platformokra, mind a közösségi média felületekre.

Közönség bővítése

Az elért célközönség nagy hatékonysággal növelhető az online közönség bevonásával, a platform segítségével olyanokhoz is eljuthatunk, akikhez normál esetben nem.

Sokrétű felhasználhatóság

A technológia használatával a rendelkezésünkre álló lehetőségek száma szinte korlátlan, újszerű és hosszú távon költséghatékony megoldás. 

Közvetlen értékesítés

Termékeket és szolgáltatásokat tudunk megjelölni a virtuális térben, melyekre kattintva közvetlenül a vásárlási, időpontfoglalási linkre vezethetjük potenciális vásárlóinkat.

Infopontok

Különböző információkat és médiatartalmakat rendelhetünk a virtuális térben elhelyezett tárgyakhoz, melyek egy kattintással megnyithatók.

Virtuális mérés

A virtuális téren belül lehetőség van tárgyak és berendezések egyszerű és akkurátus mérésére, ezzel időt takaríthat meg a tervezési folyamatok során.

Webes integráció
és weboldal készítés

Az elkészült virtuális séták és megoldások könnyen integrálhatók már meglévő weboldalakba, de igény szerint a weboldal készítésben is tudunk segíteni.

Referenciáinkból​

360 01 F

Eiffel Műhelyház

Ismerje meg belülről a Magyar Állami Operaház vadonatúj komplexumát! Megnyílt az Eiffel Műhelyház, amelynek belső terei és műhelyeit bejárhatja a 3D virtuális túrával.
360 01 F

Herendi Porcelán Palota

Budapest szívében található a különleges, húszezer mintadarabbal, három emelettel a Herendi Porcelánmanufaktúra új kiállítóterme.
360 01 F

József Attila Emlékhely

József Attila szülőházában kialakított interaktív állandó tárlat.

Írjon nekünk itt vagy messengeren és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ha kérdése van keressen minket telefonon bizalommal!